Programe si Tarife Centrul Piticot Tunari

Programe si tarife Centrul Piticot Tunari

  • Oferim programe educationale adaptate grupelor de varsta de cresa (11 luni-3 ani), gradinita (3-6 ani), afterschool (6-12 ani) precum si cursuri optionale (dans, balet, engleza etc.).
  • Asiguram transportul copiilor si supravegherea permanenta a acestora prin cadre didactice desemnate. Costurile aferente se calculeaza in functie de distanta.
  • Organizam evenimente periodice ce au ca scop cresterea increderii si a comunicarii in relatia parinte-copil-educator: Dovleacul Special- Ateliere de Halloween, Serbari de Craciun, Târgul de Mărţişoare, Petreceri în pijamale, Săptămâna altfel, Bal mascat, Serbarile de la final de an prescolar.

Pentru detalii programeaza o vizionare la telefon: 0787 614 634!

CRESA 

pentru copii cu varste intre 11 luni – 3 ani

Inca de la 11 luni, copiii sunt incurajati sa se implice in activitati practice menite sa ii ajute in dezvoltarea locomotorie, stimularea creativitatii, dezvoltarea vorbirii prin invatarea unor cuvinte noi, imbogatirea cunostintelor despre mediul inconjurator si bucuria timpului petrecut cu ceilalti copii.

GRADINITA

pentru copii cu varste intre 3 ani-6 ani

Anii petrecuti la gradinita le deschid copiilor noi orizonturi prin activitati educative, jocuri libere si experiente unice. Este o onoare sa contribuim la educatia si copilaria piticilor prin programe educationale individualizate, jocuri si promovarea valorilor ce ii vor defini ca oameni pe viitor.

BEFORE/AFTER SCHOOL 

pentru copii cu varste intre 6 ani-12 ani

Asiguram indrumare si sprijin la efecturarea temelor zilnice, cursuri de limba engleza de 2 ori/saptmana.

SCOALA DE VARA

pentru copii cu varste intre 11 luni- 14 ani

La Centrul Piticot lunga vara, sigur, nu va fi plicitisoare si nici o saptamana nu va semana una cu cealalta, iar Scoala de Vara va fi diferita de scoala clasica, asa cum o stiti.

CURSURI OPTIONALE

pentru copii cu varste intre 3-12 ani

Cursurile optionale contribuie la dezvoltarea creativitatii, culturii, functiilor cognitive, a atentiei, a unui corp armonios dar si la dezvoltarea ambitiei pentru atingerea unui obiectiv. Este recomandat ca fiecare copil sa aiba posibilitatea sa faca si alte cursuri in afara gradinitei si a scolii, in functie de aptitudinile si inclinatiile fiecaruia. De aceea propunem urmatoarele optionale pentru cei mici

DROP OFF BABY

pentru copii cu vârste între 11 luni- 12 ani

Părinţii îşi pot lăsa copilul în  centrul Piticot, în situaţiile exceptionale, în care nu au la cine să apeleze. Copilul va participa la toate activitatile programate in ziua respectiva iar parintii vor primi la sfârşitul zilei un raport despre activitatea copilului. Serviciul de DROP OFF functioneaza in limita locurilor disponibile din cadrul grupelor de copii, si respectnad restrictiile impuse prin lege.