Programe si Tarife Centrul Piticot Tunari

Programe si tarife Centrul Piticot Tunari

Ii asteptam pe piticii  cu varsta cuprinsa intre 11 luni si 12 ani la cresagradinita, after school si la diverse optionale (engleza, inot, echitatie, pian, cursuri de prim ajutor, pictura, stiinte sau art craft).

Programeaza o vizionare la telefon: 

0787 614 634!

Asiguram transportul copiilor si supravegherea permanenta a acestora prin cadre didactice desemnate. Costurile aferente se calculeaza in functie de distanta.

CRESA 

pentru copii cu varste intre 11 luni – 3 ani

Inca de la 11 luni, copiii sunt incurajati sa se implice in activitati practice menite sa ii ajute in dezvoltarea locomotorie, stimularea creativitatii, dezvoltarea vorbirii prin invatarea unor cuvinte noi, imbogatirea cunostintelor despre mediul inconjurator si bucuria timpului petrecut cu ceilalti copii.

GRADINITA

pentru copii cu varste intre 3 ani-5 ani

Anii petrecuti la gradinita le deschid copiilor noi orizonturi prin activitati educative, jocuri libere si experiente unice. Este o onoare sa contribuim la educatia si copilaria piticilor prin programe educationale individualizate, jocuri si promovarea valorilor ce ii vor defini ca oameni pe viitor.

BEFORE/AFTER SCHOOL

pentru copii cu varste intre 6 ani-14 ani

Primii pasi la scoala sunt completati de echipa noastra de la after-school,  unde copiii invata nu doar  sa gandeasca rezolvarea temelor, ci sa aiba o perceptie pozitiva asupra lor.

SCOALA DE VARA

pentru copii cu varste intre 11 luni- 14 ani

La Centrul Piticot lunga vara, sigur, nu va fi plicitisoare si nici o saptamana nu va semana una cu cealalta, iar Scoala de Vara va fi diferita de scoala clasica, asa cum o stiti. Copilul va veni acasa cu povesti si intamplari minunate. Programul de vara se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 11 luni – 12 ani si se desfasoara zilnic, de luni pana vineri in intervalul 07.30-19.00.

CURSURI OPTIONALE

pentru copii cu varste intre 3-14 ani

Cursurile optionale contribuie la dezvoltarea creativitatii, culturii, functiilor cognitive, a atentiei, a unui corp armonios dar si la dezvoltarea ambitiei pentru atingerea unui obiectiv. Este recomandat ca fiecare copil sa aiba posibilitatea sa faca si alte cursuri in afara gradinitei si a scolii, in functie de aptitudinile si inclinatiile fiecaruia. De aceea propunem urmatoarele optionale pentru cei mici

ORGANIZAM PETRECERI COPII

pentru copii cu varste intre 11 luni- 14 ani

Organizam evenimente periodice ce au ca scop cresterea increderii si a comunicarii in relatia parinte-copil-educator: Dovleacul Special, Serbarea de Craciun, Târgul de Mărţişoare, Petreceri în pijamale, Săptămâna altfel, Bal mascat, Serbarea din iunie.

DROP OFF BABY

pentru copii cu vârste între 11 luni- 5 ani

Părinţii îşi pot lăsa copilul în  centrul Piticot, în situaţiile de criză în care nu au la cine să apeleze. Ei  vor fi informaţi prin telefon periodic  despre starea copilului şi li se va înmâna la sfârşitul zilei un raport despre activităţile desfăşurate de acesta pe parcursul zilei.