Galerie Foto

La Centrul Piticot Tunari invatam, studiem, cream in timp ce ne distram.

Ne-am asigurat ca avem toate resursele ca piticii sa vina cu bucurie, sa respecte si sa fie respectati, sustinuti, ghidati, apreciati si incurajati sa descopere lumea si sa se cunoasca pe ei prin activitatile pe care le desfasoara.

Asiguram transportul copiilor si supravegherea permanenta a acestora prin cadre didactice desemnate. Costurile aferente se calculeaza in functie de distanta.

Centrul Piticot se afla in afara Bucurestiului, unde poluarea aerului, a apei si cea fonica nu exista, iar accesul in Bucuresti se face usor prin mai multe variante.  Curtea Centrului Piticot este mare, cu mult spatiu verde, avantaj pe care nu multe gradinite il au. Programul centrului incepe la 7.30 ceea ce prinde bine parintilor care se grabesc sa ajunga la lucru.

Salile sunt amenajate frumos, cu mobilier potrivit pentru copii, jocuri, jucarii si carti.

La fiecare etaj exista grupuri sanitare adaptate celor mici si foarte bine ingrijite.

Centrul PITICOT – interior

dscf2786

                                                                      Centrul PITICOT – curte

13418985_1767599680124630_5280714822571905169_n

Din activitătile de la Centrul Piticot:

Centrul Piticot planifica pentru fiecare copil o serie de activitati care sa conduca la dezvoltarea personala a acestuia. Acumularea de cunostinte se face prin metode educationale, jocuri si joaca atent structurate pentru a corespunde nevoilor fiecarui copil.

Activitatile se desfasoara sub forma de proiecte saptamanale cu tema, fiind insotite intotdeauna de activitati practice, pentru o consolidare mai buna a notiunilor invatate.

Toate materialele si instrumentele pentru activitatile zilnice sunt oferite de Centrul Piticot. Organizam serbari tematice, petreceri si diverse activitati cu parintii.

Targuri de Martisor
                                                        Serbari de Craciun

                                                                                                                                                                                                                      Petreceri de Halloween

piticot-holloween-225

… si multe alte experiente, cu multe petreceri aniversare pentru dragii nostri pitici si, bineinteles, cu activitati cat mai variate, menite sa familiarizeze copiii cu bucuriile vietii si cu vietuitoarele pamantului!

Va invitam sa ne urmariti si Facebook pentru mai multe marturii ale bucuriei noastre …  aici

ACASĂ