De ce sa inscrii copilul la Centrul Piticot Tunari?

            La Centrul Piticot Tunari stim ca locul unde copiii petrec cea mai mare parte a zilei trebuie sa corespunda normelor de igiena, sanatate si siguranta si îndeplinim toate aceste conditii.

Asiguram transportul copiilor si supravegherea permanenta a acestora prin cadre didactice desemnate. Costurile aferente se calculeaza in functie de distanta.

            Ne-am asigurat ca avem toate resursele ca ei sa vina cu bucurie, sa respecte si sa fie respectati, sustinuti, ghidati, apreciati si incurajati sa descopere lumea si sa se cunoasca pe ei prin activitatile pe care le desfasoara.

Aici copilul este in centrul atentiei si suntem constienti de rolul pe care il avem in pregatirea lui pentru viitor.

Echipa 

Centrul Piticot Tunari are echipa formata din educatori, animatori socio-educativi, ingrijitori copii, psiholog si asistent medical.

Stim ca succesul in cresterea si educatia copiilor presupune implicarea fiecărui membru de aceea cu totii pastreaza un mediu cald, prietenos si relaxat.

Educatoarele sunt bine pregatite, dedicate si cu dragoste pentru copii dar mai ales constiente de misiunea nobila pe care o au.

Grupele de cresa sunt formate din cel mult 7 copii si grupele de gradinita din cel mult 10 copii, astfel incat fiecare sa primeasca timpul si atentia cuvenita.

Comunicarea

Atat in relatiile dintre membrii echipei, cat si membrii echipei – copii sunt incurajate discutiile constructive, fara etichetari, urmarindu-se binele copilului.

In primul rand comunicarea are ca scop evitarea frustrarilor. Copilul stie ca parerea lui conteaza, este respectata si discutata, lucru care ii da incredere sa se exprime liber, fara a fi sanctionat.

Am micsorat distanta dintre parinti, copii si centrul educational cu ajutorul unor bilete zilnice prin care parintele afla detalii particulare despre activitatile copilului, masa, somnul, comportamentul si evolutia celui mic, precum si observatiile asistentei medicale. La cresa adaugam un raport lunar, iar la gradinita unul trimestrial. De asemenea, trimestrial, parintii primesc un DVD cu fotografii.

Cladirea

Centrul Piticot Tunari se afla intr-o zona usor accesibila in comuna Tunari, cu iesire la strada principala. Salile sunt amenajate frumos, cu mobilier potrivit pentru copii, jocuri, jucarii si carti.

La fiecare etaj exista grupuri sanitare adaptate celor mici si foarte bine ingrijite.

Locul de joaca din curte este foarte generos, amenajat pentru cei mici. Aici isi desfasoara activitatile in aer liber se joaca si planteaza flori si legume si invata aplicand practic lucrurile pe care le studiaza in teorie.

Beneficii

Unul dintre cele mai importante avantaje este faptul ca Centrul Piticot Tunari se afla in afara Bucurestiului, unde poluarea aerului, a apei si cea fonica nu exista, iar accesul in Bucuresti se face usor prin mai multe variante.  Curtea Centrului Piticot este mare, cu mult spatiu verde, avantaj pe care nu foarte multe gradinite il au. Programul centrului incepe la 7.30 ceea ce prinde bine parintilor care se grabesc sa ajunga la lucru.

Toate materialele si instrumentele pentru activitatile zilnice sunt oferite de Centrul Piticot. Organizam serbari tematice, petreceri si diverse activitati cu parintii.

PRIMA PAGINA

PROGRAME SI TARIFE