Blog

Acasa

Copilul este o floare care se uda cu:

Blandete, DragosteRabdare

Pana ce va creste mare!

Bine ati venit si multumim ca sunteti interesati de Centrul Educational Piticot!

Suntem o comunitate situata în Comuna Tunari, cu acces la strada principală.

Telefon: 0787.614.634 

Stim ca prioritatea dvs este sa gasiti o gradinita/cresa/after school care sa ofere copilului dumeavoastra tot ceea ce are nevoie, si care intelege cat de important este să castige încrederea dumneavoastra, a parintelui.

Asiguram transportul copiilor si supravegherea permanenta a acestora prin cadre didactice desemnate. Costurile aferente se calculeaza in functie de distanta.

La Centrul Piticot Tunari ne dedicam energia ca sa cream un mediu placut, oferind cea mai buna ingrijire si educatie copiilor. Scopul nostru este sa le oferim copiilor experiente pozitive si motivationale, care vor juca un rol important in viitor in dezvoltarea educationala a copilului. Personalul nostru este prietenos, bine pregatit si orientat spre educatie in spiritul valorilor esentiale precum: prietenia, toleranta, bunatatea si grija fata de celalalt. Suntem in permanenta comunicare cu parintii pentru a ne asigura ca piticii au toate conditiile sa se dezvolte ca indivizi si îi incurajeaza sa invete prin activitatile zilnice.

Nu oferim doar educatie prin creativitate, ci ne mandrim cu faptul ca am inteles importanta pe care o are instalarea increderii in sine si a entuziasmului de la varste fragede. Copiii se simt in siguranta si fericiti la Centrul Piticot Tunari  si se intorc cu drag ziua urmatoare!

Va asteptam cu drag si speram ca veti alege Centrul Educational Piticot pentru copilul dvs!

PROGRAME SI TARIFE             

De ce sa inscrii copilul la Centrul Piticot Tunari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *